Nutriţie,dietă,sport şi cam tot ce poate să îmi treacă prin cap

Acasa

LeadingTheChange

Secolul 21 reprezintă o explozie de informaţie în toate domeniile, avem  mult mai uşor acces  la tot ce ne înconjoară şi nu avem nicio scuză, în ceea ce ne priveşte, să nu ne documentăm. Părerile sunt împărţite, fiecare are altă perspectivă asupra lucrurilor şi asupra vieţii în general, fiecare are un alt stil de viaţă, alte ţeluri şi o multitudine de interese. Tocmai de aceea trebuie să ne informăm unii de la alţii, să învăţăm şi să ştim din toate câte puţin,  pentru că niciodată nu o să ştim prea multe încât să nu mai avem nimic nou de aflat şi nu se ştie niciodată când o să ai nevoie de acele lucruri.

Suntem diferiţi şi tocmai aia ne uneşte ca populaţie, pentru că depindem unul de celălalt, fiecare are o pasiune şi o pricepere într-un domeniu anume, ceea ce ne face necesari pentru o bună armonie şi organizare.

O multitudine de întrebări se ridică odată ce ritmul nostru de viaţă este tot mai accelerat, odată cu apariţia stresului, anxietăţii, tulburări de somn, situaţii care ne pot destabiliza dacă nu suntem pregătiţi, atât fizic cât şi intelectual, să le facem faţă. Suntem în stare să luptăm cu acestea? Cu siguranţă! Atât timp cât avem grijă de propriul organism şi îi oferim ce are nevoie pentru a funcţiona la capacitatea maximă.

Aici e unde intervin eu, pasionată de nutriţie şi tot ceea ce are legătura, prin acest blog vreau să informez pe toată lumea care e dornică să îşi traiască viaţa în cea mai bună formă posibilă. Cum să îţi menţii starea de sănătate sau cum să faci faţă unor boli cu ajutorul unei diete echilibrate şi activitate fizică variată.

BL_001_11_FINAL_LOW-RES_WEB-FILE

Lasă un comentariu